O apartmanu


Žuta dunja sadržaj

Sadržaj i raspored soba

Apartman Žuta dunja sastoji se iz dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Apartman ima 30m2 i namenjen je za 4 osobe. U spavaćoj sobi se nalazi udoban bračni krevet i ormar sa ogledalom. U dnevnoj sobi je trosed koji se može razvući u krevet za 2 osobe, klub stočić i polica za TV. Trpezarija je sa dovoljno velikim stolom i četiri stolice. Kuhinja je kompletno opremljena sa mikrotalsnom rernom i posudama potrebnim za boravak na planini. Kupatilo se sastoji od tuš kabine, ogledala, lavaboa i wc šolje. Takode ima i fen za kosu. Posteljina i peškiri su obezbeđeni. Grejanje apartmana je na struju tako da gosti sami mogu da podešavaju temperaturu koja im odgovara.

Prostor za ski opremu je obezbeden u okviru zgrade. Prostora za parking ima dovoljno ispred same zgrade. Apartman je lepo i kvalitetno opremljen i uz mir i tiÜinu predstavlja idealan kutak za odmor.

Apartman je kategorizovan sa 3 zvezdice (* * *) ali smo se potrudili da vaš ugođaj bude kao da ima 5 zvezdica. Takođe prihvatamo vaučere!


Žuta dunja se nalazi i sklopu resorta Sunčani breg

Sunčani breg resort

Sunčani breg resort je kompleks apartamana koji se nalazi na početku žičare 5 i ski staze Treska.

Do resorta sunčani breg vodi asfaltni put od putne baze Novog Pazara. Trenutno su završene 4 lamele a u izgradnji su još 2 nove.

Zadovoljni gosti

Pogledajte šta o nama kažu neki od gostiju. Iskustva i utisci su preuzeti sa Booking-a i Airbnb-a